instagram-mono
 • Hudvård
 • Frisör
 • Laser och IPL
 • Fransar
 • Kosmestisk pigmentering
 • Injektionsbehandlingar
 • Kontakt/Om oss
 • Boka tid
 • Webbshop

Behandlingar för kvinnor och män

Ansiktsbehandlingar

Alla våra behandlingar på vår salong i Kalmar är anpassade för både män och kvinnor! I samtliga våra ansiktsbehandlingar går det även att välja till vaxning av överläpp och/eller haka utan extra kostnad. Dessutom går alla våra hudbehandlingar går att delbetala med Klarna!

  BOKA TID

  Exuviance De Lux Anti-Age - 695kr

  Lyxig behandling med antiaging effekt. Intensivt lystergivande och återfuktande. Ger huden en nystart.En avslappnande och lyxig behandling där hudterapeuten arbetar med at exfoliera huden, tillföra fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som effektivt minimerar nedbrytningar i huden och hjäper till att återställa hudens spänst

  Tidsåtgång: 60 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, Booster, AHA-peeling, portömning, massage av ansikte och dekolletage, specialmask, c-vitamin ampull, dagkräm, vårdande foundation.

  BOKA TID

  Exuviance Classic - 595kr

  Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.En grundligt rengörande och cellförnyande behandling med AHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden.

  Tidsåtgång: 60 minuter
  I behandlingen ingår: Rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.

  BOKA TID

  Exuviance Djuprengörande - 595kr

  Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter och överskottstalg och ger en klarare hud. En djuprengörande behandling med en grundlig portömning där hudterapeuten aktiverar huden med ”boosters” som förstärker effekten av AHA peelingen. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar.

  Tidsåtgång: 60 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, booster, AHA peeling för acne-hud, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.

  BOKA TID

  Exuviance Extra med frans- och brynfärg - 795kr

  Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.En rengörande och cellförnyande behandling med AHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden

  Tidsåtgång: 75 minuter

  I behandlingen ingår: Frans- och brynfärg, rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.

  BOKA TID

  Exuviance Lyx - 1095kr

  Lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.En lyxig avslappnande behandling med AHA peeling och stimulerande ansikts-, nack-, dekolletage, och handmassage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en lyxig specialanpassad ansiktsmask som intensivt återfuktar, regenererar och skyddar mot fria radikaler. Sist men inte minst formas dina bryn för att ge ögonen ett lyft.

  Tidsåtgång: 90 minuter

  I behandlingen ingår: En lätt, avslappnande ryggmassage, rengöring, AHA peeling, portömning, korrigering av bryn, massage av ansikte, nacke, dekolletage och en specialmask anpassad för din hudtyp, handmassage, varma handdukar, serum, dagkräm, vårdande foundation.

  BOKA TID

  Ansiktsbehandling ung - 350kr

  En djuprengörande behandling med fokus på portömning för dig mellan 13 och 18 år.

  Tidsåtgång: 30 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, peeling och vattenånga eller kemisk peeling, portömning och en avslutande mask.

  BOKA TID

  Exuviance Retinol peeling - 995kr

  Högeffektiv salongsbehandling med retinol för dig som vi få förnyad spänst, lyster och motverka ålderstecken effektivt.

   

  BOKA TID

  Legend Pro Microneedling -Voluderm Ansikte - 2995kr

  En behandling där hudterapeuten jobbar med förnyelse av collagen och elastin, uppstramning samt reducerar fina linjer och rynkor. För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar en kur på ca 6 behandlingar 1 gång i veckan

  BOKA TID

  Legend Pro Tripollar- Ansikte - 800kr

  En behandling där hudterapeuten jobbar med förnyelse av collagen och elastin, uppstramning samt reducerar fina linjer och rynkor. För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar en kur på ca 6 behandlingar 1 gång i veckan

  BOKA TID

  Microneedeling med Dermapen4 - 2195kr

  Dermapen4 orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 16 st sterila nålar som går ner i huden 1920 ggr per sekund, vilket gör att huden vill reparera skadan och börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring och en förbättring av hudens struktur och kondition.

  Tidsåtgång: 60 minuter

   

  BOKA TID

  IPL - fr. 800kr

  IPL är en säker, icke-invasiv behandling för rodnande och hettande kinder, kärl i ansiktet, brustna blodkärl samt rosacea. Den är optimalt anpassad för att kunna hantera dina specifika problem: från tjockare kärl till finare kapillärer. Du får märkbara resultat utan återhämtningstid.
  Behandlingen ger oss möjlighet att effektivt behandla pigment, solskador, brustna kärl och rosacea.

  Ansikte 1900kr

  Ansikte och dekolletage 2500kr

  Näsa 800kr

  Näsa och kinder 1200kr

   

  BOKA TID

  AHA-kur alla hudtyper - 350kr/gång

  En kurbehandling ger snabba och långverkade resultat. Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

  Tidsåtgång: 25 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, AHA peeling, serum, dagkräm, vårdande foundation.

   

  BOKA TID

  AHA-kur antiaging – 450kr/gång

  Den fullständiga antiaging kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiageingbehandling. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

  Tidsåtgång: 35 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, booster, AHA peeling, specialmask ”guldmask”, ögonmask, dagkräm, vårdande foundation.

   

  BOKA TID

  Extra tillägg

  Följande går att lägga till i samband med din ansiktsbehandling, bokas i förväg!

  Frans och brynfärg 200:-

  Fransfärg 150:-

  Brynfärg 150:-

  VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA

  NÖJDA KUNDER

  “ Suverän konsultation som ledde till behandling”

  star-solid
  star-solid
  star-solid
  star-solid
  star-solid