instagram-mono
 • Hudvård
 • Laserbehandlingar
 • Frisör
 • Fransar
 • Kosmestisk pigmentering
 • Injektionsbehandlingar
 • Kontakt/Om oss
 • Boka tid
 • Webbshop

Ansiktsbehandlingar

Klassisk hudvård

Alla våra klassiska ansiktsbehandlingar på vår salong i Kalmar är anpassade för både män och kvinnor! I samtliga våra ansiktsbehandlingar går det även att välja till vaxning av överläpp och/eller haka utan extra kostnad. Dessutom går alla våra hudbehandlingar går att delbetala med Klarna!

  BOKA TID

  Exuviance De Lux Anti-Age - 795kr

  Vår klassiska behandling med fokus på C-vitamin. Intensivt lystergivande och återfuktande. Behandlingen som ger din hud en nystart. En avslappnande och lyxig behandling där hudterapeuten arbetar med att rengöra huden, tillföra fukt, näring och förebygga fina linjer. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som effektivt minimerar nedbrytningar i huden och hjälper till att återställa hudens spänst.

  Tidsåtgång: 60 minuter
  I behandlingen ingår: Rengöring, AHA, antioxidant booster, peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, C-vitamin mask och C-vitamin ampull, serum, dagkräm.

  BOKA TID

  Exuviance Classic - 695kr

  Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.En grundligt rengörande och cellförnyande behandling med AHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden.

  Tidsåtgång: 60 minuter
  I behandlingen ingår: Rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, mask, serum, dagkräm.

  BOKA TID

  Exuviance Djuprengörande - 695kr

  Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter och överskottstalg och ger en klarare hud. En djuprengörande behandling med en grundlig portömning där hudterapeuten aktiverar huden med ”boosters” som förstärker effekten av AHA peelingen. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar.

  Tidsåtgång: 60 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, booster, AHA peeling för acne-hud, portömning, mask, serum, dagkräm.

  BOKA TID

  Ansiktsbehandling ung - 450kr

  En djuprengörande behandling med fokus på portömning för dig mellan 13 och 18 år.

  Tidsåtgång: 30 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, peeling och vattenånga eller kemisk peeling, portömning och en avslutande mask.

  BOKA TID

  AHA-kur alla hudtyper - 395kr/gång

  En kurbehandling ger snabba och långverkade resultat. Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

  Tidsåtgång: 25 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, AHA peeling, serum, dagkräm.

   

  BOKA TID

  AHA-kur antiaging – 495kr/gång

  Den fullständiga antiaging kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiageingbehandling. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

  Tidsåtgång: 35 minuter

  I behandlingen ingår: Rengöring, booster, AHA peeling, specialmask ”guldmask”, ögonmask, dagkräm.

   

  BOKA TID

  DP Lyx - 1295kr

  En lyxig behandling där vi fokuserar på avkoppling och ger en nystart till din trötta och fuktfattiga hud. Behandlingen börjar med värmande akupressur för att snabbt komma ner i varv. Hudterapeuten fortsätter sedan med exfoliering med bl.a prisvinnande Über Pro Peel. Med hjälp av olika massagetekniker tillför vi sedan fukt, spänst och volym till huden. Vi fortsätter sedan med LED mask där vi med hjälp av infrarött ljus återfår volym och en fantastisk lyster.

  Tidsåtgång: 75 minuter

  BOKA TID

  Extra tillägg

  Följande går att lägga till i samband med din ansiktsbehandling, bokas i förväg!

  Frans och brynfärg i behandling 250:-

  Fransfärg 200:-

  Brynfärg 200:-

  VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA

  NÖJDA KUNDER

  “ Suverän konsultation som ledde till behandling”

  star-solid
  star-solid
  star-solid
  star-solid
  star-solid