instagram-mono
 • Hudvård
 • Laserbehandlingar
 • Frisör
 • Fransar
 • Kosmestisk pigmentering
 • Injektionsbehandlingar
 • Kontakt/Om oss
 • Boka tid
 • Webbshop

Hårborttagning med
LightSheer Duet

TA BORT OÖNSKAT HÅR MED LASER

Vi var en av dom första salongerna i Kalmar som började med hårborttagning med laser!Vi har nu under 15 år hjälpt många kunder med oönskad hårväxt!

Generande hårväxt kan drabba alla, såväl kvinnor som män. Vårt mål är att på kortast möjliga tid och effektivaste metod hjälpa dig att bli av med din hårväxt!

Light Sheer Diodlaser är en av marknadens mest avancerade vetenskapligt beprövade laser för hårborttagning! All konsultation och behandling utförs av Aukt. Hudterapeuter och utbildade laserterapeuter!

Hur fungerar LightSheer Duet?

LightSheer Duet är en laser som producerar en laserstråle med våglängden av 800 nm(nanometer) som är optimal för just hårborttagning. Under hårborttagningsbehandlingen pulserar lasern under bråkdelen av en sekund. Ljuset i lasern letar upp pigmentet i hårsäcken och värmer upp hårsäcken till ca 70 grader. Uppvärmningen resulterar i att de hårstrån som har kontakt med hårroten och som är i en s.k. växande fas förstörs.

Se våra priser.

  BOKA TID

  Hur många behandlingar behövs?

  Hårborttagning med laser fordrar ett antal behandlingar eftersom lasern arbetar bäst då håret befinner sig i ett tidigt tillväxtstadium (s.k. växande fas). Då alla hår inte är i samma stadium på samma gång krävs det därför flera behandlingar. Hur många behandlingar som behövs och hur lång tid man måste vänta mellan varje behandling är olika från kund till kund och beror bland annat på vilket område som behandlas, hårtyp, hårfärg etc.

  Vad kan du förvänta dig?

  Med LightSheer Duet kan man behandla stora områden på kort tid. Behandlingen tar mellan 20-30 min beroende på vilket område som behandlas samt hur lång personen som blir behandlad är. Hur det behandlade området kommer att se ut direkt efter behandlingen varierar mellan olika patienter, beroende på behandlingens omfattning och hudtyp. Sideffekter som uppstå är vanligtvis mindre. Bland annat kan det uppstå rodnad och svullnad kring hårsäcken, vilket i själva verket är ett positivt resultat som visar att hårsäcken har reagerat på behandlingen. Detta lägger sig efter några timmar och kräver oftast inga speciella åtgärder. De flesta återgår till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

  Kontraindikationer för behandlingen

  Graviditet, mediciner såsom Roaccutan/Isotretinoin (läkemedel mot acne) och tetracyklin (antibiotika).
  Att tänka på inför och efter behandling. När du blir behandlad med det stora HS handstycket (High Speed) är det viktigt att du är nyrakad på de områden som ska behandlas. Kvällen innan eller samma dag. Undvik att smörja in dig med kräm eller bodylotion! Huden ska vara så torra som möjligt. Huden är känslig för solen ca 2 veckor efter behandling. Använd därför hög solfaktor varje dag. Det går bra att raka sig mellan behandlingarna, men undvik helt att vaxa eller rycka ut hårstrån. Efter varje behandling tar det mellan 2-4 veckor för de behandlade håren att komma ut och falla bort.

   

  Prislista kvinnor

  Överläpp 700 kr

  Haka 900 kr

  Haka-hals 1600 kr

  Haka-överläpp 1600 kr

  Överläpp, haka och kind 1900 kr

  Halva ben lår/underben 2500 kr
  (ord. pris 3.000kr)

  Halva ben ink. bikini 3000 kr
  (ord. pris 3.500 kr)

  Hela ben 4000 kr

  (ord. pris 6.000 kr)

  Hela ben inkl bikini 4500 kr
  (ord. pris 6.500 kr)

  Bikini 1500 kr

  Brasiliansk bikini 1900 kr

  Lår inkl bikini 4000 kr

  Mage (från navel) 1200 kr

  Hela armar 2000 kr

  Underarmar 1200 kr

  Armhålor 990 kr

  Händer 700 kr

   

  Prislista män

  Rygg inkl axlar och nacke 2900 kr

  Rygg övre del och nacke 1900 kr

  Axlar och överarmar 1900 kr

  Bröst inkl mage 2900 kr

  Bröst 1500 kr

  Mage 1200 kr

  Händer 700 kr

  VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA

  NÖJDA KUNDER

  “ Suverän konsultation som ledde till behandling”

  star-solid
  star-solid
  star-solid
  star-solid
  star-solid